fooooo

BEROEPSOPLEIDING MAKELAARS B.V.

Vergroot uw verkoopkansen: volg de cursus interieurfotografie

In samenwerking met abc interieurfotografie organiseert de Beroepsopleiding Makelaars de cursus interieurfotografie: voor een ieder van u die inziet dat de presentatie van een woning middels goede foto’s en 360 graden foto’s zorgt voor grotere verkoopkansen.

Een consument op zoek naar een woning gaat af op de foto’s die op internet staan. Een paar slechte foto’s die de woning niet tot zijn recht laten komen en …. de consument is zijn aandacht direct verloren en klikt verder naar het volgende huis. U krijgt niet eens de kans om de kwaliteiten van de woning aan te prijzen en uw kennis en ervaring los te laten op deze consument; hij belt u niet want zijn interesse is verloren gegaan.

Presentatie is daarom van het grootste belang.

Het is belangrijk de ruimte weer te geven zoals hij is, met de gedachte dat het vastgoed verkocht moet worden en niet de inboedel. De cursus begint dan ook met voorbeelden die u overtuigen van het feit dat sommige zaken uit beeld gehaald moeten worden om de kijker niet af te leiden van waar het eigelijk om gaat. Foto’s vanuit de juiste compositie met heldere kleuren en een mooie lichtinval, zijn een belangrijke eerste stap op weg naar een reeks aan bezichtigingen die uw verkoopkansen vergroten.

De cursus duurt een halve dag. Data en locatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen. De kosten van de cursus bedragen € 299,00.

Is uw interesse gewekt en weet u dat uw foto’s inderdaad beter kunnen? Stuur dan een mail naar info@bombv.nl met als onderwerp ‘cursus interieurfotografie’, dan ontvangt u van de Broepsopleiding Makelaars het aanmeldingsformulier retour met de geplande data en beschikbare locaties.